Eva Mooren

De Verhuiscoach – Hulp bij verhuizen en opruimen, ook met PGB

Hulp bij verhuizen

Een verhuisbedrijf verhuist je spullen, een verhuiscoach helpt je met de organisatie rondom jouw verhuizing. Er komt veel op je af als je gaat verhuizen. Je wilt niet altijd een beroep doen op kinderen en vrienden terwijl het heel prettig is om een sparringpartner te hebben. Er moeten veel beslissingen genomen worden. Nieuwe gordijnen, vloer, keuken, een betrouwbaar verhuisbedrijf regelen…. De lijst is eindeloos.

Ook ontbreekt het vaak aan tijd en energie en toch moet er van alles gebeuren. En hoe weet je dat je niets belangrijks vergeet?

Het goede nieuws is; je hoeft het niet alleen te doen. Ik kan je daarbij helpen, afgestemd op jouw situatie en mogelijkheden. Dan doen we het samen.

 

Hulp bij opruimen

Vaak gaat dit samen met verhuizen, maar dat hoeft niet.

Weet je niet meer waar te beginnen met opruimen? En hoe je dit kunt aanpakken? Kom je telkens weer onafgeronde projecten tegen? Dingen waar je “nog een keer iets mee wilt doen”? Zorgt dit voor onrust in je huis én in je hoofd?

Gelukkig is er hulp. Samen gaan we aan de slag met het creëren van overzicht en structuur, op een manier die bij jou past. Met handvatten en een eenvoudige opruimmethode kun je zelf verder op de ingeslagen weg.

Met opruimen gebeurt er veel meer dan alleen het opruimen van je huis. Je spreekt een andere energie aan en komt in je daadkracht terecht. Je maakt keuzes en dat gaat samen met een stukje verlies. In dit proces kan het fijn zijn om iemand naast je te hebben. Iemand die luistert, vraagt, meedenkt en helpt bij het maken van keuzes en focussen.

Dat is niet makkelijk. Wel nodig om ruimte te creëren voor andere dingen en weer verder te kunnen. 

  Verhuiscoach-Den-Bosch
  logo-de-verhuiscoach

  Gezonde Route aanbod

  Maak meteen een goede start en vraag jouw verhuis- of opruimscan aan. Kosteloos, 45 min. (online) Samen kijken we naar;

  Waar jouw grootste knelpunt ligt

  Hoe je de eerste, concrete stap zet

  Vragen?

  Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail: 
  contact@gezonderouterosmalen.nl

  Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes