Strong Health Praktijk

Orthomoleculaire Voeding & Bioresonantie

Orthomoleculair voedingstherapeut

Ik ben Yolanda van der Leest, orthomoleculair voedingstherapeut. Als orthomoleculair therapeut kijk ik breder naar voeding en gezondheid. We hebben voeding nodig als brandstof (beweging) en als bouwstof (botten, organen en hormonen). Voor die vertering heb je een goed functionerend maag-darmstelsel nodig. Wanneer de vertering niet goed loopt, je tekorten in je voeding hebt of een hoge behoefte aan voedingsstoffen hebt kunnen klachten ontstaan.

Deze klachten kunnen met de vertering te maken hebben, zoals bij het prikkelbare darm syndroom. Meer hormonaal zijn, bijvoorbeeld bij diabetes mellitus (suikerziekte), schildklierproblemen, overgewicht of overgangsklachten. Maar vaak komt ook een combinatie van verschillende klachten voor.

“Het is mijn missie om jou te helpen je zo fit mogelijk te voelen”

Werkwijze en behandeling

Eerst zullen we samen opzoek gaan naar de oorzaak van je klachten. Hierbij maak ik gebruik van frequentie- en bioresonantie therapie. Vervolgens maak ik een persoonlijk advies. Hierbij kijk ik naar je voeding, suppletie, leefstijl en mind-set, omdat het belangrijk is dat het advies haalbaar voor je is.

Strong Health Rosmalen
Strong Health Rosmalen

Vragen?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail: 
contact@gezonderouterosmalen.nl

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes