Praktijk Juniper

Rouw- en verliesbegeleiding

Bij Praktijk Juniper vind je rouw- en verliesbegeleiding met een systemische grondslag. Met creatieve oefeningen, (familie)-opstellingen, visualisaties, therapeutisch schrijven of rouwgesprekken. Voor volwassenen, jongeren en kinderen. Voor professionals.

Ingrijpende gebeurtenissen

Het overlijden van een familielid kan heel ingrijpend zijn. Ook het overlijden van een huisdier, een echtscheiding, de overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs, gepest worden, verhuizen, seksueel misbruik of het anders zijn door leer- of gedragsproblemen kan veel impact hebben. Dit geldt ook voor het meemaken van een ingrijpende gebeurtenis, zoals een ongeluk, ontslag of een ziekenhuisopname. 

Trajecten op maat

Voor scholen biedt Praktijk Juniper trajecten op maat om te werken aan sociaal-emotionele vaardigheden in de klas. Maar ook voor het begeleiden van rouwgroepen voor leerlingen, ouderavonden, begeleiding bij ingrijpende gebeurtenissen of supervisie voor docenten.

Verlies tijdens de zwangerschap komt vaker voor dan je denkt. Bij Praktijk Juniper vind je hier specifieke begeleiding voor. Bijvoorbeeld bij een miskraam, abortus, gezondheidsproblemen of een traumatische bevalling.

Bij Praktijk Juniper ben je welkom. Met alles wat er is.

Praktijk Juniper - Marieke Viskil-Massar
Praktijk Juniper

Gezonde Route aanbod

Ons eerste gesprek is gratis. Bij het aangaan van het 90-dagen coachingstraject bij zwangerschapsverlies ontvang je 10% korting.

Vragen?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail: 
contact@gezonderouterosmalen.nl

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes