Overgangsklachtenvrij.nl

 

Hormonen in balans

Gelukkig, slank en vol energie de overgang door!

Verlang je ook naar heerlijk slapen? afvallen? meer energie? geen mood swings?  opvliegers elimineren? meer concentratie? etc.

Als ervaringsdeskundige begrijp ik je als geen ander. Met mijn kennis en ervaring help ik vrouwen in de overgang klachtenvrij te worden. Candida en parasieten waren de triggers van mijn overgangsklachten. Vanaf ik ze de baas ben, fitter dan ooit en zonder klachten, vergeet ik mijn overgang zelfs!

Met “meten is weten” de oorzaak achterhalen

I.s.m. laboratorium RP Sanitas Humanus achterhaal ik de oorzaak. Want dat is bij iedere vrouw anders. Met de gemeten oorzaak in handen is het doeltreffend werken naar de oplossing.  Een band krijg je toch ook niet geplakt als je niet weet waar het gaatje zit?

Herstel het zelfhelend vermogen van je lichaam

Als hormoonmanager leer ik mijn cliënten afgestemd op haar unieke hormonale behoefte de juiste voeding te kiezen, maar ook beweging en ontspanning in het leven te integreren. Waardoor de hormonen blijvend in balans komen! Met als bonus dat je mag gaan genieten van een blijvend resultaat.

Speciale actie voor Gezonde Route Rosmalen

Ambassadrices zijn waardevoller dan welke reclame dan ook. Eenmaal ambassadrice geworden door jouw nieuwe leven na mijn overgang-klachtenvrij-programma, waardoor jij mijn nieuwe cliënt ook laat stoppen met dromen maar starten met doen ontvang je van mij € 50,-

Natascha-Gjaltema-Overgangsklachtenvrij
Logo-overgangsklachtenvrij

Gezonde Route aanbod

Boek je via de Gezonde Route Rosmalen een afspraak dan ontvang je een Zechsal magnesium voetenbad cadeau. Attendeer je een ander om een afspraak bij mij te maken dan ontvang je 20% korting op je volgende behandeling.

Vragen?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail: 
contact@gezonderouterosmalen.nl

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes