DrieKacoaching

Wandelcoach onderwijs en ontwikkeling

In een omgeving waar onderwijs, opgroeien en ontwikkelen centraal staan. Wie vastloopt in de ontwikkeling van, met en aan elkaar en zichzelf. Waar weer beweging en energie mag stromen is DrieKacoaching er voor:

De natuur als kracht

Wandelcoaching is een vorm van coachen waarbij je wandelt in de natuur en de coach de natuur gebruikt in het gesprek. De natuur heeft een relativerend en stressverlagend effect. Hierdoor kan er met meer vrijheid en creatieve gedachtes naar een mogelijk probleem gekeken worden. Er komt beweging naar een oplossende helpende gedachte.

In beweging neem ik je mee kwaliteiten te herkennen en vanuit kracht nieuwe kansen te zien waar eerst blokkades en problemen waren. Je versterkt met meer energie. Dit zijn de 3 kernwaarden van DrieKacoaching: kwaliteiten, kracht en kansen.

Inzichten geven

Ik geloof in het goede van ieder mens; iemands kracht en talent. Daarom maak ik in mijn contact zichtbaar wat er wel is, wat mooi is, wat energie en vertrouwen geeft. Door te luisteren en met de juiste vragen en/of werkvormen de coachée inzichten te geven. Zowel oplossingsgericht als systemisch; het antwoord ligt in jezelf!

DrieKacoaching - Karin Janssen - Gezonde Route Rosmalen
DrieKacoaching

Speciaal voor de Gezonde Route Rosmalen

Vooral jongeren (12 t/m 24) kunnen in deze maatschappij steun bij persoonlijke ontwikkeling en groei van veerkracht gebruiken.
DrieKacoaching geeft 25% korting op een wandelcoachtraject voor jongeren.

Vragen?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail: 
contact@gezonderouterosmalen.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn: Gezonde Route Rosmalen
Dat is: Jouw route naar gezondheid
Wij staan voor: Variatie & Veerkracht in de Zorg
Vanuit de visie van: Preventie en Positieve Gezondheid

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes