De Aardvrouw

Praktijk voor natuurgeneeskunde

Natuurlijke gezondheid

De praktijk van De Aardvrouw is een plek waar je deskundig advies en begeleiding ontvangt op weg naar natuurlijke gezondheid én waar je zelf aan de slag kunt gaan in het kruidenatelier om natuurlijke huidverzorgingsproducten te maken.

Hormoongerelateerde klachten

Kruidengeneeskunde, natuurvoeding, gezonde leefstijl, leven met het ritme van de natuur, en nog zoveel meer komt hier samen. Als natuurgeneeskundige therapeut ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met hormoongerelateerde klachten die weer grip willen krijgen op hun hormonen en kiezen voor een gezond en vitaal lichaam en leven. 

Praktijk en werkwijze

Het is vaak een eerste, maar voor vele een grote stap om hulp te zoeken. Binnen mijn praktijk is iedereen welkom met grote of kleine lichamelijke ongemakken. Tijdens een eerste kennismaking die vaak via mail of telefoon plaatsvindt bespreken we kort de hulpvraag. Daarna maken we een afspraak voor een consult.

Mijn werkwijze is holistisch. Dat wil zeggen dat ik naar jou als compleet mens kijk en niet alleen naar je klacht. Ik geloof niet dat je een klacht, aandoening of ziekte los kan bekijken van de rest van het lichaam. Alles werkt samen, ons lichaam is eigenlijk een prachtig symfonie orkest. Oh, en laten we ‘de geest’ ook niet vergeten!

De Aardvrouw - Kim Bell
De Aardvrouw

Vragen?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail: 
contact@gezonderouterosmalen.nl

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes