BeukersOntwikkeling

Praktijk voor Holistische Psychologie en Persoonlijkheidsontwikkeling

Geluk in je leven

GELUK, wie wil dat nou niet hebben? En dan heb ik het over geluk in de zin van ‘harmonie met het leven zelf, zoals het werkelijk is’. Dat brengt innerlijke rust, (zelf)vertrouwen, flow en de veerkracht om met tegenslagen om te gaan. Iedereen kan dit ontwikkelen!

Verloopt jouw leven op dit moment moeizamer dan je lief is, door wat voor klachten, gevoelens of omstandigheden dan ook? Hoe fijn is het dan dat er iemand is die er ècht voor jou is? Iemand die oprecht en onbevooroordeeld naar je luistert. Iemand die jou onvoorwaardelijk steunt. Zodat je kwetsbaar durft te zijn, hèt startpunt voor positieve ontwikkelingen.

Holistisch psycholoog

Als holistisch psycholoog bied ik die veilige basis. Ik ondersteun je om ècht contact met jezelf te maken. Op die manier kan je namelijk je eigen pijnpunten oplossen, dieperliggende behoeften en kwaliteiten ontdekken, bij jou passende keuzes maken en vanuit je unieke eigenheid leven.

Om tot blijvende resultaten te komen, richt ik me niet alleen op het gesprek maar ook op bewustwording van je lichaamswijsheid en onderbewuste. Als er herhaaldelijk ‘oude triggers’ opspelen, kan IEMT ingezet worden, een methode waarbij met oogbewegingen nieuwe verbindingen in het brein gecreëerd worden zodat ongewenste emoties of reacties blijvend verdwijnen of afgezwakt zijn.

Marijke Beukers, Holistisch Psycholoog

BeukersOntwikkeling - Marijke Beukers
BeukersOntwikkeling

Gezonde Route aanbod

Naast een kosteloze en vrijblijvende kennismaking van een half uur, krijg je 20% korting op een IEMTsessie.

Vragen?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail: 
contact@gezonderouterosmalen.nl

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes