Amoriet

Supervisie en Coaching bij verlies en ingrijpende veranderingen

Supervisor

Als Supervisor richt ik me vooral op professionals binnen zorg, welzijn en onderwijs, die worstelen met persoonlijke leervragen. Dit doe ik door samen met hen nadrukkelijk, grondig en kritisch stil te staan bij de beweegredenen van hun functioneren. Ik heb hierbij veel aandacht voor de vraag, eigenheid en het tempo van de ander. Mensen krijgen hierdoor meer inzicht in zichzelf en leren hoe zij zelfstandig stappen kunnen zetten die leiden tot groei van hun beroepsbekwaamheid.

Praktijk en werkwijze

Daarnaast heb ik veel kennis van de impact van niet erkend verlies op iemands leven en gedrag. Ook ben ik ervaren in het signaleren en het effectief bespreken van (stagnerende) rouw. Hiermee coach ik professionals om beter om te gaan met verlies en ingrijpende veranderingen. Direct doel hiervan is dat de professional inzetbaar is en blijft. Zeker binnen zorg- en onderwijs is dat niet alleen van onschatbare waarde voor de professional zelf maar ook voor de (vaak kwetsbare) mensen die deze professionals zo hard nodig hebben.

Ik begeleid je bij:
– het ontwikkelen van je deskundigheid
– het groeien als professional
– terugkeren op de werkplek na burnout of ziekte
– het omgaan met innovaties of veranderingen
– het leven en werken met verlies en rouw

‘Omdat je het wel zelf moet doen, maar niet altijd alleen’

Amoriet - Jill van den Akker
Amoriet

Gezonde Route aanbod

Je bent welkom om tijdens een eerste, vrijblijvende ontmoeting samen met mij te onderzoeken of ik iets voor je kan betekenen en wat dat dan zou kunnen zijn. In deze tijd waarin Covid-19 en bijbehorende maatregelen centraal staan, bied ik gratis lucht-je-hart-gesprekken aan (één gesprek per persoon). We zoomen tijdens dit gesprek in op jouw veer- en draagkracht en onderzoeken hoe jij je veerkracht kan behouden of vergroten.

Vragen?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail: 
contact@gezonderouterosmalen.nl

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes