Verbeelderij

Specialistische kunstzinnige begeleiding

Je bent jezelf bij de Verbeelderij

Wil je als persoon groeien en werken aan een evenwichtig zelfbeeld? Je uitdrukken in beeldtaal kan je een goed gevoel geven. Met materiaal van klei tot acryl en van inkt tot mozaïek kun je vormgeven aan dat wat in je leeft. Je ontdekt mogelijkheden en krijgt deskundig advies op maat, want elk groeiproces is uniek.

Jij en jouw wensen staan centraal. Verbeelderij is in 2015 gestart met het bieden van gespecialiseerde kunstzinnige dagbesteding op maat. Dit betekent dat er kleine groepen zijn en individuele aandacht voor de deelnemers. 

Werkwijze en kennismaken

Na de kennismaking starten we met ontmoeten. Tijdens dit dynamische proces wordt heel snel duidelijk welke werkwijze bij jou past. Jij als mens staat voorop, pas daarna bekijken we je hulpvraag. Die kan van psychische, sociale of andere aard zijn. We staan open voor diverse achtergronden en denken in mogelijkheden.

Kennismaken in ons sfeervolle atelier is altijd mogelijk. Werken van deelnemers en gevestigde kunstwerken vormen een grote bron van inspiratie. Maken is aanraken.

Verbeelderij Anja Jansen
Verbeelderij Anja Jansen

Gezonde Route aanbod

Op woensdagavond geeft Anja les in boetseren en schilderen voor mensen die graag beeldend bezig willen zijn en er thuis niet aan toe komen. Medewerkers in de zorg die zich via de Gezonde Route aanmelden, biedt Verbeelderij de mogelijkheid om twee keer gratis deel te nemen aan de groepscursus, waarin ook beeldend wordt gewerkt.

Contact of een vraag?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail:
contact@gezonderouterosmalen.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn: Gezonde Route Rosmalen
Dat is: Jouw route naar gezondheid
Wij staan voor: Variatie & Veerkracht in de Zorg
Vanuit de visie van: Preventie en Positieve Gezondheid

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes