Studio Marianne

Schoonheidsspecialiste en aromatherapie

Natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging

Kies je voor 100% natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging met écht resultaat, een zeer hoog gehalte actieve (bio)werkstoffen en daardoor krachtige werking? Wil je dat jouw huidprobleem aangepakt wordt, niet alleen met symptoombestrijding maar ook de oorzaak aangepakt wordt?

Aromatherapie

Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) werkt met plantenoliën, plantextracten en etherische oliën die door alle huidlagen dringen. Hierdoor is een structurele verbetering van de huidconditie/-structuur mogelijk. Met S.P.A. kun je heerlijke wellness-, cosmetische of therapeutische behandelingen ondergaan. Uniek is dat de thuisverzorgingsproducten ‘op maat’ gemengd kunnen worden. Zo zijn mijn behandelingen en jouw thuisverzorging optimaal op elkaar afgestemd en werken we samen aan een mooie(-re) huid.

De aandacht die je verdient

Je kunt bij mij, van jong tot ouder, genieten van verzorgende gezichts- en lichaamsbehandelingen en huidproblemen effectief aanpakken. Wil je meer weten over goede voeding, natuurlijke voedingssupplementen, detoxen, afslanken, natuurlijke zelfzorgmiddelen voor huis-, tuin-, en keukenkwaaltjes, zwangerschapsproducten, hand-, en voetverzorging, ook dat zijn onderwerpen die in mijn praktijk aandacht krijgen.

Studio Marianne - Marianne Langenberg
Studio Marianne - Marianne Langenberg

Gezonde Route aanbod

Maak je een afspraak voor een gezichtsbehandeling, dan krijg je van mij ter kennismaking een minisetje ‘op maat’ gemengde gezichtsverzorging voor thuisgebruik.

Contact of een vraag?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail:
contact@gezonderouterosmalen.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn: Gezonde Route Rosmalen
Dat is: Jouw route naar gezondheid
Wij staan voor: Variatie & Veerkracht in de Zorg
Vanuit de visie van: Preventie en Positieve Gezondheid

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes