Paulien Heleen

Voetreflexzonetherapie

Wat is voetreflexzonetherapie?

Ben je moe of futloos? Heb je pijn of steeds terugkerende fysieke klachten? Voel je je onzeker? Gaan je gedachten er met je vandoor? Heb je het idee dat je lijf je in de steek laat?Voetreflexzonetherapie is een geschikte methode om je lichaam te herontdekken. De subtiele aanraking van specifieke drukpunten en energiebanen, verlegt je aandacht van je hoofd naar je voeten, en naar voelen wat er is. De therapie brengt je lichaam en emoties in balans.

Een behandeltraject van vijf tot tien consulten leidt doorgaans tot een vermindering van klachten, een groter lichaamsbewustzijn, en meer inzicht in wat jij nodig hebt om de balans in jouw leven te bevorderen.

Praktijk en specialisaties

Je kunt met alle fysieke en psychische problemen in mijn voetreflex-/coaching praktijk terecht. Wie niet naar mij toe kan komen bezoek ik thuis. Mijn specialisaties zijn: Stress gerelateerde klachten; Burn-out; Rouw; Onverklaarbare of steeds terugkerende lichamelijke klachten; Levensvragen van jong en oud. Tevens geef ik voetreflexmassages in het verpleeghuis aan mensen met dementie en andere hersen-gerelateerde aandoeningen.

Paulien Heleen Voetflexzonetherapie
Paulien Heleen Voetflexzonetherapie

Gezonde Route aanbod

Ben je tevreden over de voetreflexbehandeling? De volgende persoon die jij aandraagt voor mijn praktijk krijgt 40% korting op het eerste consult.

Contact of een vraag?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail:
contact@gezonderouterosmalen.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn: Gezonde Route Rosmalen
Dat is: Jouw route naar gezondheid
Wij staan voor: Variatie & Veerkracht in de Zorg
Vanuit de visie van: Preventie en Positieve Gezondheid

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes