Praktijk Lijfspraak

Praktijk voor acupunctuur & massagetherapie

Lijfspraak staat voor de taal van ons lichaam, waarbij lichamelijk en mentaal welbevinden altijd met elkaar verbonden zijn en elkaar beinvloeden.

Balans is belangrijk begrip in de (Chinese) geneeskunde. Bij een optimale balans zijn er geen klachten. Bij een disbalans raakt ons systeem uit evenwicht en veroorzaakt het pijn of ander ongemak. In de TCM gaat men ervan uit dat er naast bloed- en lymfecirculatie er ook een qi systeem bestaat. Deze qi stroomt door een ingewikkeld stelsel van meridianen en verbindt zich met één of meerdere organen. Op het meridianen stelsel zitten (360) acupunctuurpunten en elk punt heeft een specifieke invloed in het geheel.

Praktijk en specialisaties

Lijfspraak is een praktijk voor acupunctuur & massagetherapie. Ik werk vooral vanuit de visie van de Chinese geneeskunde, waarbij balans is een belangrijk begrip is. Ook de betekenis van organen is breder in de Chinese geneeskunde dan Westers gezien. Chinees gezien vormt een orgaan een totaal van mentale, emotionele en fysieke functies. Hoe meer balans, hoe minder klachten!

Heb je geen klachten dan heb je een optimale balans in je lijf. Heb je pijn, of andere lichamelijke klachten dan ontstaan die volgens de TCM door een disbalans in het lichaam. Door middel van acupunctuur herstel je het evenwicht in je lichaam weer.

Heb je behoefte aan ondersteuning of zit je niet prettig in je vel? Neem eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Lijfspraak Elke de Bert
Lijfspraak Elke de Bert

Gezonde Route aanbod

Maak een afspraak voor een intake, om je vraag / klacht te bespreken zodat ik kan uitleggen wat ik voor je kan betekenen, of heb ik tips voor je.
Tot ziens bij de Gezonde Route.

Contact of een vraag?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail:
contact@gezonderouterosmalen.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn: Gezonde Route Rosmalen
Dat is: Jouw route naar gezondheid
Wij staan voor: Variatie & Veerkracht in de Zorg
Vanuit de visie van: Preventie en Positieve Gezondheid

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes