Healthstudio Adele

Voor innerlijke balans en ontspanning

Specialist in de gezondheid en leefstijl van de mens

In april 2021 heeft Healthstudio Adele een sfeervolle studio geopend in het centrum van Rosmalen.
Ik ben Adele van der Hagen en geef vanaf 1998 yogalessen en sinds 2015 pilateslessen. De laatste jaren ben ik me gaan specialiseren in de gezondheid en leefstijl van de mens. In mijn studio heb ik mijn eigen persoonlijke en rustgevende sfeer gecreƫerd. Een plek om innerlijke balans of ontspanning te vinden.

Heb jij fysiek klachten of merk je dat je lichaam gespannen is, bijvoorbeeld door hoofdpijn, rugpijn of andere chronische klachten? Door yoga en pilates lessen werken we aan de opbouw van flexibiliteit, kracht en stabiliteit. En herstellen we de verbinding, het bewustzijn en stimuleren we het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dagelijks zijn er groepslessen voor maximaal 8 personen in de studio of via livestreaming vanuit huis.

Heb je last van spanning of stress omdat je bijvoorbeeld veel piekert of slecht slaapt? Als holistische leefstijl coach begeleid ik jou persoonlijk naar een gezonde vitale leefstijl. Ik ondersteun je bij het veranderen van gewoontes en gedrag zodat jij stappen kunt zetten en vertrouwen krijgt in het bereiken van jouw doelen. Een balans tussen inspanning en ontspanning, fysiek en mentaal, voeding en bewegingsgedrag en stressreductie kunnen doelen zijn tijdens de leefstijlcoaching.

In de studio kunt u ook terecht voor verschillende soorten massages en workshops. Een proefles in een groepsles en een intakegesprek voor individuele sessie is gratis.

Studio Marianne - Marianne Langenberg
Studio Marianne - Marianne Langenberg

Gezonde Route aanbod

Ben jij tevreden en breng jij een nieuwe klant in de studio dan krijg jij 15% korting op jouw volgende gekochte product zoals een abonnement, rittenkaart of individuele sessies.

Contact of een vraag?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail:
contact@gezonderouterosmalen.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn: Gezonde Route Rosmalen
Dat is: Jouw route naar gezondheid
Wij staan voor: Variatie & Veerkracht in de Zorg
Vanuit de visie van: Preventie en Positieve Gezondheid

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes