byTaske

Voetreflextherapie

Voetreflextherapie bij lichamelijke en/of geestelijke klachten

Ontstaan er door teveel stress in je leven lichamelijke en/of geestelijke klachten? Ben je een mantelzorger die zichzelf te weinig rust gunt? Heb je zelf of je dierbare te kampen met een fase van emotioneel onwelbevinden door ziekte, psychogeriatrische problemen of de laatste fase van het leven dan kan ik je via voetreflextherapie ondersteuning bieden vanuit mijn praktijk of ik kom bij je thuis.

Wat is voetreflextherapie?

Voetreflextherapie is een fijne manier van bewerken van je reflexgebieden van je voeten tot je onderbenen maar ook van je handen en onderarmen. Hierdoor wordt je zelf herstellend vermogen geactiveerd zodat je lichaam weer meer in balans kan komen. Ik ondersteun mijn behandelingen eventueel met fonoforese {stemvorken} en indien gewenst met ooracupunctuur maar kijk ook samen met jou naar je voedingspatroon en levenskeuzes want klachten hebben een oorzaak nodig om te ontstaan.

Via inzicht hoop ik dat jij tot andere keuzes komt welke beter bij je passen zodat een klacht kan verminderen of zelfs kan verdwijnen maar ook niet meer terug hoeft te komen.

byTaske voetrelextherapie
byTaske voetrelextherapie

Gezonde Route aanbod

Boek je via de Gezonde Route Rosmalen een afspraak dan ontvang je een Zechsal magnesium voetenbad cadeau. Attendeer je een ander om een afspraak bij mij te maken dan ontvang je 20% korting op je volgende behandeling.

Contact of een vraag?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail:
contact@gezonderouterosmalen.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn: Gezonde Route Rosmalen
Dat is: Jouw route naar gezondheid
Wij staan voor: Variatie & Veerkracht in de Zorg
Vanuit de visie van: Preventie en Positieve Gezondheid

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes