Wie denkt dat yoga een eitje is, vergist zich. Een yogales maakt een persoonlijke wens helder: “ik wil rust in mijn hoofd, meer focus in mijn leven, ontspanning en/of lenigheid in mijn lijf,…”. Daarbij kom je jezelf regelmatig tegen. En dat  kan soms echt hard werken zijn! Zonder inspanning, geen ontspanning. Adem en beweging helpen om ermee aan de slag te gaan. Het mooie is wel dat je ‘als beloning’ direct erna ervaart wat jou helpt. Daarmee leer je van je lichaam wat je in welke mate nodig hebt aan rustige of juist meer actieve asana’s (yogahoudingen), meditatie en/of ademoefeningen.

De Ruimte Voor Yoga

Nieuw evenwicht vinden? Probeer yoga!

Yoga is een eeuwenoude aanpak om jezelf op een natuurlijke manier mentaal en fysiek in evenwicht te brengen. Het gaat primair om persoonlijke doelen en is in die zin geen sport.

De huidige tijd verleidt je om vooral naar buiten gericht te leven; yoga ondersteunt je bij het weer meer in verbinding komen met jezelf, jouw binnen. Jong of oud. Man of vrouw. Lenig of niet. Iedereen op zoek naar ontspanning en/of zijn innerlijke drijfveer kan baat hebben bij yoga. Dat kan in een yogales of tijdens 1-op-1 yogacoaching. Sinds kort kun je ook kiezen voor nidrayoga waarbij je liggend op je matje een rustige, meditatieve les ervaart met maximale ontspanning én als bijvangst: een goede nachtrust.

De Ruimte voor Yoga

Mijn naam is Vivianne Viguurs en in mijn yogapraktijk bied ik mensen ruimte voor yoga én daarmee gids ik hen naar mooie én minder fraaie kanten van henzelf. Doel is om vanuit jezelf te komen tot evenwicht tussen lijf en hoofd, en daardoor tot een meer ontspannen leven. Ervaar het in een proefreeks binnen (als het weer mag) én buiten (als het weer kan).

Vivianne-Viguurs-De-Ruimte-voor-yoga

De Ruimte voor Yoga

Vivianne Viguurs

gediplomeerd hatha-yogadocent en gecertificeerd yogacoach  

Gewande 3, 5236 BG ’s-Hertogenbosch