Visie

Gezonde Route Rosmalen

De gezondheidszorg van nu

De gezondheidszorg van nu erkent de wisselwerking tussen lichamelijke en psychische problemen. Bovendien is de focus verschoven van klacht naar KRACHT, naar het ontwikkelen en ondersteunen van het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Er is oog voor de preventieve én helende werking van een gezonde leefstijl, waarbij aandacht is voor voeding, beweging, ontspanning, slaap, sociale contacten en zingeving. 

Positieve Gezondheid

Binnen de gezondheidszorg van nu bieden de medische wetenschap en de ervaringen vanuit de complementaire zorg beiden een bewezen waardevolle bijdrage aan Positieve Gezondheid. Positieve gezondheid is het vermogen van mensen om met fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk eigen regie te voeren (zie Institute for Positive Health).

Stichting Gezonde Route Rosmalen maakt onderdeel uit van een netwerk dat zich sterk maakt voor preventie en positieve gezondheid. Wij geloven in het bundelen van onze krachten om gezondheid te bevorderen. 

Gezonde Route Rosmalen

Contact of een vraag?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail:
contact@gezonderouterosmalen.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn: Gezonde Route Rosmalen
Dat is: Jouw route naar gezondheid
Wij staan voor: Variatie & Veerkracht in de Zorg
Vanuit de visie van: Preventie en Positieve Gezondheid

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes