SPINS websites

Sponsor Gezonde Route Rosmalen

Mijn naam is Mieke Grooten en al meer dan 20 jaar bouw ik websites onder de naam SPINS websites. Via mijn (net)werk ken ik veel ondernemers en enkele van hen doen mee aan Gezonde Route Rosmalen. Er werd me gevraagd of ik kon helpen bij het updaten van de website en natuurlijk help ik graag een handje.

Zelf probeer ik gezond te blijven door regelmatig te sporten en bewegen; ik loop graag hard en heb ontdekt dat zwemmen in de Maas ook met minder mooi weer heel fijn is. Daarnaast wandel ik vaak en pak de fiets voor lokale ritjes.

 

Wat kan SPINS voor je doen?

Online goed en mooi zichtbaar worden
Je website moet een verlengstuk zijn van de rest van je bedrijf. Naadloos aansluiten bij wat je doet en wie je bent.
We bepalen wat je wilt bereiken met je site en zetten dit om in de juiste digitale vormen. Denk o.a. aan wat staat voorop in je site, structuur, actieknoppen, mailings, sfeer, huisstijl en soort fotografie.

Voor wie werkt SPINS?

Voor wie aandacht en maatwerk wil
Als eenmanszaak herken ik me goed in andere eenpitters, dus vaak werk ik voor hen. Maar ook middelgrote organisaties en bedrijven weten me te vinden en samen met specialisten (denk aan vormgever, programmeur, fotograaf, tekstschrijver) in mijn netwerk heb ik zo al veel mooie sites gebouwd voor tevreden klanten.

Hoe werkt SPINS?

Overleggen, kiezen, bouwen en vullen
Beginnen bij het begin en al luisterend komen tot de aanpak die past bij jou en jouw bedrijf. WordPress is het CMS waarmee ik de site bouw. Ik leg uit hoe je zelf teksten en foto’s kunt toevoegen in je site, zodat de site levend blijft en je jezelf kunt redden. Wanneer de lijnen kort zijn, er snel geschakeld wordt en de stroom in het werk blijft ben ik op mijn best.

Astrid Schute Photography
Gezonde Route Rosmalen teamfoto door Astrid Schute Photography

Contact of een vraag?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail:
contact@gezonderouterosmalen.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn: Gezonde Route Rosmalen
Dat is: Jouw route naar gezondheid
Wij staan voor: Variatie & Veerkracht in de Zorg
Vanuit de visie van: Preventie en Positieve Gezondheid

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes