Nieuwsflits mei 2019

De voorbereidingen van de Gezonde Route Rosmalen 2019 zijn in volle gang.
Het kernteam, in ongewijzigde samenstelling, komt maandelijks bij elkaar om de vorderingen te bespreken.
Daarnaast werken de sub-teams ieder aan hun eigen taken. Zo zijn er de teams marketing,  communicatie, financiën en projectmanagement.
We merken aan alles dat we dit jaar echt bezig zijn om de GRR 2.0 op de kaart te zetten. We bouwen verder en denken breder dan alleen de Open Dag van 3 november.

We zijn een stichting!

Om onze missie verder vorm te geven en de Gezonde Route Rosmalen nog professioneler neer te zetten, hebben we besloten ons te formaliseren als Stichting. Een juiste, belangrijke en spannende stap.

Warme contacten met andere Rosmalense ondernemers

De Gezonde Route zoekt ook contact met andere Rosmalense ondernemers om verbindingen aan te gaan en onze positie te verstevigen.

Zo heeft bijvoorbeeld Hoffspoor Notarissen ons geholpen bij het formaliseren van de Stichting.

SNS bank draagt ons een warm hart toe rondom de financiële handelingen.

Ook is Hageheld Studio’s alweer actief met het vormgeven van de nieuwe marketinguitingen.

Ken of ben jij iemand die de GRR een warm hart wil toedragen in de vorm van sponsoring, neem dan contact op met marketing@gezonderouterosmalen.nl , of bezoek deze pagina op de website.

Farent en de wijkraden

Afgelopen vergadering was er een vertegenwoordiger van het sociaal wijkteam van Farent aanwezig. Wij hebben contact gezocht met Farent om ook bij de wijkwerkers in beeld te komen. Zodat ook zij weten wat er allemaal mogelijk is binnen Rosmalen.
Naast Farent zijn er ook contacten met de wijkraden.

GRR in de pers

Net als vorig jaar zullen er in de regionale pers diverse berichten verschijnen over de Gezonde Route.

Het eerste artikel gaat over de samenwerking tussen de SNS bank en de GRR verschijnt al rond 27 mei in De Molen. Herman van Dinther heeft beide partijen daarvoor geïnterviewd.

In juni verschijnt het volgende artikel in De Molen.  Dit keer een interview met de GRR en samenwerkingspartner JBZ rondom onze gezamenlijke doelstelling: positieve gezondheid.

Deelnemers

De eerste aanmeldingen stromen al binnen na de uitnodigingsbrief van half mei.

Misschien ken je iemand uit je omgeving die ook mee wil doen. Geef gerust door dat in inschrijving geopend is! Op deze pagina kan hij of zij zich aanmelden.

Wil je de volgende nieuwsbrief automatisch ontvangen? Meld je dan snel aan!

Wij beschermen je privacy en delen je data alleen met derden die deze service mogelijk maken. Zie ons privacy statement voor meer informatie daarover.

Reacties zijn gesloten.