Nieuwsflits augustus 2019

Beste deelnemer of toekomstige deelnemer van de Gezonde Route Rosmalen, 

Deelnemers
Allereerst bedankt voor jullie aanmeldingen! Samen gaan we er weer iets moois van maken dit jaar. Aanmelden kan nog steeds. Ga naar www.gezonderouterosmalen.nl/aanmeldformulier Het wachtwoord is: GRR2019 
Als je in het gedrukte promoboekje wil, zorg dan dat je voor zondag 25 augustus jouw info aanlevert via: www.gezonderouterosmalen.nl/invulformulier-gegevens
Het wachtwoord is: GRR2019 

In de pers!
Iedere maand verschijnt er een artikel over de Gezonde Route Rosmalen in de lokale krant ‘De Molen’. Eind augustus is dat een gezamenlijk interview met de GRR en onze samenwerkingspartner JBZ.
In deze editie komt ook het interview met één van de deelnemers te staan. Dit interview kon je winnen door middel van loting, wanneer je je voor 31 juli had aangemeld. Het lootje is getrokken.
Hanneke Gouw van Kinderpraktijk Amare is de gelukkige. Van harte gefeliciteerd!

Like & win actie SNS bank
De SNS Bank heeft op 27 juli jl. een Like & win actie opgezet waarmee je een waardebon van €50,00 kunt winnen. Deze kun je besteden bij Voetreflextherapie Rosmalen, één van de deelnemers van de Gezonde Route Rosmalen.
Je kunt hier nog aan meedoen tot en met 31 augustus. De gelukkige winnaar wordt op 1 september bekend gemaakt. Hij of zij kan waardebon ophalen bij de stand van SNS op het KOM-festival van 8 september.
Wil je nog meedoen aan deze actie, kijk dan op de Facebookpagina van SNS Rosmalen: https://www.facebook.com/snsrosmalen/


Gezonde Route Rosmalen laat zich zien Tijdens het KOM-festival is het kernteam aanwezig om te flyeren en inwoners te informeren over de GRR.Wij zijn te vinden rondom de stand van de SNS bank en te herkennen aan onze paarse polo’s. Die heb je in de vorige nieuwsflits langs zien komen.
Eind september zijn we te zien op het Hippe Happen Festival.

Belangrijke datums 
Zondag 3 november van 11.00 tot 16.00 is de Open Dag. Voorafgaand daaraan zijn er een aantal belangrijke data:

  • Zondag 25 augustus deadline aanleveren materiaal deelnemersboekje!

 Dit jaar wordt er weer een gedrukt deelnemersboekje gemaakt. Vanwege levertijd en promotie hebben we voor a.s. zondag 25 augustus je materiaal nodig.
Alles wat na 25 augustus aangeleverd wordt, verschijnt alleen online. 
Aanleveren via: www.gezonderouterosmalen.nl/invulformulier-gegevens
Het wachtwoord is: GRR2019

  • Maandag 2 september 20.00 uur informatiebijeenkomst voor deelnemers bij Atelier Kameleon.

Op deze avond kun je alle mededeelnemers ontmoeten en voorzien we je van alle informatie die je nodig hebt richting de Open Dag.
Meer hierover in de mail die je vorige week hebt ontvangen.

  • Donderdag 26 september 20.00 uur uitdeelavond van het promotiemateriaal.

Op deze avond krijg je al het promotiemateriaal uitgereikt voor jezelf en voor verspreiding.

Graag tot ziens op maandag 2 september!  

Met gezonde groet,

Team Gezonde Route Rosmalen

Wil je de nieuwsflits automatisch ontvangen? Meld je dan aan voor onze mailinglijst!

Wij beschermen je privacy en delen je data alleen met derden die deze service mogelijk maken. Zie ons privacy statement voor meer informatie daarover.

Reacties zijn gesloten.