Niet alleen jouw leven, maar ook van je dierbaren om je heen. Als de behandelingen achter de rug zijn, heb je tijd om stil te staan bij wat je is overkomen. Past jouw oude leven nog wel bij je? Hoe ga je om met verlies? Staan zaken zoals angst voor herhaling, neuropathie, vermoeidheid, stress jou in de weg? Veel mensen vallen na de behandelingen van kanker in een zwart gat.

Kanker zet je leven compleet op zijn kop

Hoe ga je door! na kanker?

Je kunt de draad van het leven weer oppakken. Maar hoe? Lieke Heerkens en Nienke Loeffen van door! na kanker geven trainingen en workshops voor mensen die midden in het leven staan en geraakt zijn door kanker. In een veilige omgeving samen met lotgenoten. De trainingen zijn gericht op duurzaam herstel. Hierbij biedt door! aandacht voor wat de deelnemers is overkomen, waar ze nu staan en hoe ze weer positief door! kunnen. In de bijeenkomsten zijn er oefeningen waarbij hoofd en lichaam aan het werk worden gezet.

Ervaringsdeskundigen met kanker

Nienke en Lieke zijn beiden ervaringsdeskundigen met de ziekte kanker. Vanuit hun professionele achtergrond en de wens hun ervaring positief in te zetten, hebben ze de trainingen ontwikkeld. Na de periode van alle behandelingen zoals chemo en bestraling, hebben Lieke en Nienke veel gehad aan het revalidatieprogramma ‘Herstel & Balans’. Ze hebben nog regelmatig contact met lotgenoten uit hun groep en delen lief en leed, waarbij een half woord genoeg is.

De ervaring leert dat deelnemers die de training hebben gevolgd meer in hun kracht staan. Juist doordat zij de tijd en ruimte hebben genomen stil te staan bij wat hen is overkomen, kunnen ze nu weer verder. Door de Corana-maatregelen bieden we de training nu online aan.

door! is trots onderdeel te zijn van het netwerk van de Gezonde Route Rosmalen door samen krachten te bundelen ter bevordering van de gezondheid.

Door na kanker Nienke en Lieke

Nienke Loeffen en Lieke Heerkens

door! na kanker

  • Trainers/coaches groepstrainingen
  • Wandelcoaching
  • Workshops voor partners en werkgevers
  • Een-op-een coaching na kanker

Bernadettestraat 8, 5248 AP  Rosmalen