Heb jij al kennisgemaakt met Gezonde Route Rosmalen? Misschien ken je ons via social media, heb je berichten gelezen in de regionale krant, of heb je een praktijk bezocht van één van de deelnemende zorgprofessionals. Ik ben mede initiatiefnemer en deelnemer van dit platform, en heb nieuws voor je. Laat ik met het slechte nieuws beginnen. Gelukkig heb ik daarna tweemaal goed nieuws.

Eigenwijze voeten; een waardevol kompas in tijden van crisis

Het slechte nieuws is dat ons seminar ‘Van stress naar ontspanning’ voor de derde keer is uitgesteld. November vorig jaar, januari 2021 en nu 17 april …. corona gooit nog steeds roet in het eten. We, dat zijn de zorgprofessionals van Gezonde Route Rosmalen en de organisatie van Gezond Den Bosch, willen je al die tijd al iets moois aanbieden. Namelijk: een volle, leerzame èn relaxte middag. We starten en eindigen gezamenlijk, verder maak je zelf een keuze uit workshops en activiteiten op het beleefplein. Je kunt je laten prikkelen vanuit diverse invalshoeken: lichamelijk, psychologisch, energetisch, creatief of vanuit gezin- en familiedynamiek. Je krijgt praktische tips en ervaart aan den lijve het verschil tussen spanning en ontspanning. Zo kom je meer te weten over wat stress is en hoe je in balans blijft of weer in balans komt.

Maar ja, helaas zijn we gezien de coronamaatregelen genoodzaakt deze inspirerende middag op 17 april wederom te annuleren.

Het goede nieuws is dat we een nieuwe datum voor dit seminar hebben geprikt, en wel op  zaterdagmiddag 9 oktober 2021. Zet die datum alvast in je agenda want ik verzeker je, die gaat door! Aanmelden kan via de site van Gezond Den Bosch.

 

Van stress naar ontspanning

Praktijken zijn open

In de tussentijd kun je je op allerlei manieren laten informeren over gezondheid en welzijn, en laten ondersteunen bij gezondheidsproblemen. Want dat is het andere goede nieuws: wij als zorgprofessionals van Gezonde Route Rosmalen zijn allemaal, na een lockdown van tien weken, gewoon weer open met onze praktijken.

Vanuit mijn voetreflex-/coachingpraktijk merk ik de impact van corona op mijn cliënten. Of je de ziekte zelf gehad hebt of niet, iedereen wordt geconfronteerd met emoties en/of lichamelijke klachten. Wat ben ik blij dat ik de mensen weer kan helpen met ontspannen, ontgiften en energiebalans herstellen. “Ik voel me een stuk lichter” zegt menigeen na de voetreflexbehandeling.

Via de Gezonde Route Rosmalen kun je ook terecht bij mijn collega’s met bijvoorbeeld een praktijk op het gebied van holistische psychologie, supervisie & coaching, beeldende en kunstzinnige therapie, massagetherapie, natuurgeneeskunde, orthomoleculaire voeding, huidverzorging, aromatherapie, kind- en oudercoaching, rouw- en verliesbegeleiding, en yoga.

 Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Zeker als het gaat over je eigen gezondheid, wil je behandelingen en therapeuten die je aanspreken en aansluiten bij je vraag. Soms komen antwoorden vanuit onverwachte hoek. Vaak is hulp dichterbij dan je denkt.

Maak kennis met één van de praktijken van Gezonde Route Rosmalen of, als je inwoner bent van Den Bosch en omstreken, kom naar ons seminar in oktober!

Paulien Heleen Voetflexzonetherapie

Paulien Bolwijn

Paulien Heleen Voetreflexzonetherapie

Geboorteplaats: Utrecht
Opleiding: Gezondheidswetenschappen (WO) en Voetreflexzonetherapie (HBO)
Werkverleden: 25 jaar Staffunctionaris Kwaliteit & Innovatie in de gezondheidszorg en sinds 10 jaar zelfstandige in eigen praktijk Paulien Heleen Voetreflexzonetherapie
Burgerlijke staat: gehuwd, 1 dochter en 1 zoon
Praktijkadres: Zwaluwborch 35