Weet je niet meer waar te beginnen met opruimen? En hoe je dit kunt aanpakken? Misschien ontbreekt het je aan energie of gezondheid, sta je er alleen voor, of weet je dat je (op termijn) gaat verhuizen. Zorgt dit voor onrust in je huis én in je hoofd? Je weet dat je wel wilt beginnen alleen heb je de puf niet. 

Gelukkig is er hulp. Samen gaan we aan de slag met het creëren van overzicht en structuur, op een manier die bij jou past. Je krijgt handvatten en leert een eenvoudige opruimmethode. Zodat je zelf verder kunt op de ingeslagen weg. Met een stappenplan kom je stap voor stap dichter bij jouw einddoel. Je staat er niet meer alleen voor. We doen het samen.

Met opruimen gebeurt er zoveel méér

… dan alleen het opruimen van je huis. Je spreekt een andere energie aan en komt in je daadkracht terecht. Je maakt keuzes en dat gaat samen met een stukje verlies. In dit proces kan het fijn zijn om iemand naast je te hebben. Iemand die luistert, vraagt, meedenkt en helpt bij het maken van keuzes en focussen. 

Net zoals bij voetreflextherapie, is je huis als een lichaam, wat niet meer goed functioneert als het dichtslibt. En net zoals je lichaam heeft een huis onderhoud en aandacht nodig. Want spullen en papieren zijn ook energie. Een paar mooie reacties; “het is alsof de mist uit mijn hoofd wegtrekt” en “het is me veel duidelijker waar mijn energie allemaal naar toe gaat” en “wat een bevrijding”. Dat maakt mijn werkt zo dankbaar.

door-de-bomen-het-bos-weer-zien

Graag kennismaken?

… met mij en een eerste stap zetten? Vraag dan de gratis opruimscan aan. Samen kijken we naar;

  • Waar ligt jouw grootste knelpunt?
  • Hoe zet je de eerste stap?
  • Handvatten om mee verder te kunnen

Ik maak gebruik van pakketprijzen en werk met dagdelen. Zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Ervaring leert, dat met een aantal keer samen aan de slag, er meer overzicht komt. En je door de bomen het bos weer ziet!

 

Eva-Mooren-de-Verhuiscoach

Eva Mooren

Verhuis- en opruimcoach

Contact via: https://www.verhuiscoachdenbosch.nl/