Van stress naar ontspanning

9 oktober 2021 – 13.30 tot 16.00 uur – De Plek, Maaspoort, Den Bosch

Wat is er te doen?

Het thema van het event is: Van stress naar ontspanning. Met als kernwoorden: stress herkennen; de balans tussen draagkracht en draaglast; ken je grenzen; de kracht van creativiteit; gezonde geest in gezond lichaam; kiezen voor jezelf; wat zegt je lijf?; flexibel omgaan met stress in het gezinsleven; nazorg bij kanker; in beweging; veerkracht; spanning en ontspanning;

Ruim 15 deelnemers van het platform Gezonde Route Rosmalen belichten het thema vanuit diverse invalshoeken: lichamelijk, psychologisch, gezin- en familiedynamiek, energetisch, creatieve en complementaire therapieën. De informatie is laagdrempelig, praktisch en prikkelend.

Dit event is leuk en leerzaam. Je krijgt in een compact tijdsbestek allerlei praktische tips en ervaart aan den lijve het verschil tussen spanning en ontspanning. Grote kans dat je met een eye-opener naar huis gaat. Boost for your body & brains

Voor wie?

Het event is bedoeld voor volwassen inwoners van Rosmalen en Den Bosch, die meer willen weten over wat stress is en hoe je in balans blijft of weer in balans komt. Bezoekers melden zich van te voren aan via het inschrijfformulier dat ze vinden op de website www.gezonddenbosch.nl. Op deze website staat het hele programma betreffende lezingen, workshops en partijen op het Beleefplein. Vragen graag naar: info@gezonddenbosch.nl. Kosten 12,50 euro waarvoor je, los van de te kiezen lezingen en workshops, óók een gezond drankje en snack krijgt.

Programma

Het event bestaat uit 4 typen activiteiten:

– 1 lezing (plenair; inleiding op het thema en op wat er te halen en beleven is bij het event).
– 6 workshops/interactieve lezingen (in kleine groepen).
– beleef/ervaringsplein (grote ruimte waar meerdere 1-op-1 diensten worden aangeboden).
– yoga (plenaire afsluiting).

De 2,5 uur van het event wordt verdeeld in 4 blokken waarbij elk blok een half uur duurt. Bezoekers wisselen na ieder blok, en kunnen dus van alles meemaken.

Contact of een vraag?

Wij helpen je graag! Neem contact met ons op per e-mail:
contact@gezonderouterosmalen.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn: Gezonde Route Rosmalen
Dat is: Jouw route naar gezondheid
Wij staan voor: Variatie & Veerkracht in de Zorg
Vanuit de visie van: Preventie en Positieve Gezondheid

Privacybeleid - Copyright 2021, Gezonde Route Rosmalen - Webdesign Studio Mengelmoes