Graag wil ik me voorstellen, ik ben Natasja Buster-Teulings, getrouwd, moeder van 3 kinderen, woonachtig in Rosmalen. Al ruim 30 jaar lerend en werkzaam binnen de zorg en dan met name de ouderenzorg. Ik ben een mensen mens, heb altijd geprobeerd te kijken naar de mens achter de mens en daar mijn zorg en aandacht op afgestemd. Mijn manier van werken paste niet altijd binnen de lijntjes van de reguliere zorg, ik liep en loop regelmatig tegen beperkingen op waardoor ik op zoek ben gegaan naar een manier van ondersteunen wat mij beter zou passen.

Voetreflextherapeut

Tijdens mijn opleiding tot voetreflextherapeut ontdekte ik dat er nog een hele wereld van mogelijkheden is dan waar ik mee bekend was. Ik ben altijd leergierig geweest, wilde het fijne weten van gedragingen en klachten van mensen. Dat zie ik als een uitdaging naar mezelf maar ook naar anderen. Gaandeweg ontdek ik waar mijn krachten liggen en om daar meer aandacht aan te besteden geef ik die automatisch meer ruimte. Zo zou het voor iedereen kunnen werken maar helaas zijn velen zich hier niet van bewust.

Complementaire-zorg

Aandacht voor de mens achter de mens

Waar liggen je kwaliteiten, kunnen deze kwaliteiten je valkuil zijn, wat is je onzekerheid, waar komt deze onzekerheid vandaan, hoe kan je je onzekerheid omarmen zodat het een kwaliteit van je kan worden, dit zijn allemaal vragen die we ons wat vaker zouden mogen stellen. Onze manier van Zijn is op gebouwd uit jarenlang complimenten krijgen of afgewezen worden. Maar ben je dan werkelijk degene die je bent of degene die je omgeving wil dat je bent.
Dat is wat ik vanuit mijn behandelingen samen met jou probeer te ontdekken, voor mij de kracht van voetreflextherapie. Voetreflextherapie valt onder de complementaire zorg, aanvullende zorg met aandacht voor de mens achter de mens.

Complementaire zorg

Binnen de complementaire zorg is er -gelukkig- nog ruimte om de diepte in te gaan en te ontdekken waar je klachten vandaan komen. Die keuze ligt natuurlijk altijd bij jou, ik stem af op de zorgvraag die gesteld wordt en soms is er geen zorgvraag maar gewoon een behoefte om te ontspannen. Heb je vragen, voel je vrij om me te benaderen.

byTaske voetrelextherapie

Natasja Buster-Teulings

By Taske Voetreflextherapie

Praktijkadres: Koningstraat 82 – Podotherapie Rosmalen