Zonder communicatie is het niet mogelijk om een bevalling te hebben waar de bevallende vrouw de belangrijkste beslisser is. Vrouwen willen tegenwoordig het moederschap en de bevalling niet zomaar over zich heen laten komen. Ze willen meer: een goede moeder worden, een leuke partner blijven en ook dingen voor zichzelf zoals werken en vriendschappen onderhouden. 

Én een bevalling zoals zij deze voor ogen hebben. Ja, natuurlijk realiseren ze zich dat een bevalling niet te plannen valt. Sommige zaken gaan zoals ze gaan. Het is lastig om grip te krijgen op wat er komen gaat. Vooral als je belangrijke beslissingen gaat maken rondom het moederschap en de geboorte van je kind. Daar kun je best wel wat hulp bij gebruiken. 

Communicatie tijdens de bevalling

Mijn missie

Wat ik bij (aankomende) moeders vaak zie is dat ze overstromen met liefde voor hun kind, maar onzeker zijn over wat het moederschap nu inhoud. Dat is ook geen gemakkelijke vraag en een hele zoektocht. Het is belangrijk om uiteindelijk te weten waar je voor staat als vrouw, moeder en als gezin. Daar wordt je weerbaar van en je kunt hierop terugvallen ook als je tegenwind ervaart. Communicatie speelt altijd een belangrijke rol. Dat is namelijk dé manier om over te brengen waar men voor staat. 

Hoe krijg je grip op alles wat er voor, tijdens en na de geboorte gebeurt?

Een geboorteplan maken is iets wat de laatste jaren steeds vaker wordt gedaan. Het helpt om de gedachten op een rij te krijgen en de omgeving duidelijk te maken wat de wensen zijn rondom de geboorte. Geboorteplan.online kan hierbij helpen. Keuzes die gemaakt kunnen worden komen allemaal op een laagdrempelige manier aan bod en aan het einde kun jij een overzichtelijk geboorteplan uitprinten.  

Op de website geboorteplan.online kun je het e-book downloaden met nog meer informatie en tips over dingen die je wilt weten voor de bevalling. In het e-book kun je ook de kortingscode vinden om meer dan 25% korting te krijgen. Je betaald dan niet 19,50 maar slechts 14,50 euro. 

Désirée Graste - Mamamentje

Désirée Graste

Preventief moedercoach

De (online) coaching richt zich op het flexibel inspelen op veranderingen tijdens alle fases van het moederschap. Hierbij wordt een stabiele basis gelegd waar men op terug kan vallen en ontdekt wat de flexibele schil kan zijn. Op deze manier kan de moeder een optimale balans voor zichzelf bepalen.

mamamentje.nl / geboorteplan.online