Als er een moment is dat je het even niet meer weet, is er altijd een antwoord te zoeken in de beeldentaal. In deze snelle wereld is creativiteit een mogelijkheid om op adem te komen. Dit is een speelse manier om weer nieuwe inzichten te krijgen.

Beeldend gesprekstherapeut

Vanaf mijn 18e levensjaar werk ik in de gezondheidszorg, eerst als ziekenverzorgende en later als verpleegkundige. Door de hoge werkdruk en de verandering in de gezondheidszorg, ben ik me gaan verdiepen in andere mogelijkheden van gezondheid en zorg. Ik was op zoek naar het antwoord, deze heb ik gevonden tijdens mijn zesjarige deeltijdopleiding in de natuurgeneeskunde. Dit was een andere, aanvullende kijk op gezondheid en ziekte. In 2004 ben ik afgestudeerd als beeldend gesprekstherapeut. Sindsdien ben ik reguliere zorg en complementaire gaan combineren, zodat mensen meer opties hebben bij hun gezondheidsvragen.

Beeldende-kunst-als-medicijn

Creatieve geest

Mijn deelname aan de Gezonde Route is daarom voor mij vanzelfsprekend. Een platform van mensen dat gezondheid op een aanvullende manier ondersteunt en verbinding maakt met de ‘reguliere gezondheidszorg’. Het dagelijks leven vraagt om onze creatieve geest scherp te houden, zodat het leven weer meer mogelijk maakt. Een creatief blijspel waar de mogelijkheden zichtbaar worden en beperkingen juist naar de achtergrond verdwijnen.

Beeldende kunst als medicijn

Kom eens langs om kennis te maken met de mogelijkheden van creativiteit en kunst, om antwoorden te vinden op vragen die voor jou essentieel zijn. Want spelenderwijs kan ook voor jou een wereld open gaan die je zult gaan verwonderen!

Anja-Jansen-De-Verbeelderij

Anja Jansen 

Verbeelderij

Praktijkadres: Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen