Activiteiten deelnemers

Tijdens de Gezonde Route Rosmalen bieden alle deelnemende ondernemers een speciale actie of activiteit aan. Dat kan zijn: een (gratis) workshop, een korte kennismakingsbehandeling, een speciale actie of bijvoorbeeld een korting die alleen op die dag geldig is. Voor sommige activiteiten kan een kleine vergoeding worden gevraagd.

Hieronder vind je nog een overzicht van deze acties en activiteiten van editie 2018, per deelnemer vermeld.  Zodra de gegevens bekend zijn, worden de acties en activiteiten van 2019 vermeld.
Klik hier voor de overige gegevens van alle deelnemers van 2018.

BedrijfActiviteit(en)
AmorietWij nodigen je uit om aan te schuiven aan de werktafel in de praktijk om daar een herinneringsdoosje te vouwen. Maak kennis met het creatief werken en ervaar wat dat voor je kan betekenen. Hanneke van Helvoort en Jill van den Akker zullen je hierbij begeleiden. Deelname is gratis en voor iedereen geschikt.
Andere Koek11.00-12.15 uur:
Van buiten naar binnen. Hallo Herfst! Een workshop over luisteren naar je binnenste, waarin we samen ontdekken wat deze herfst jouw focus krijgt.
12.45 - 14.15 uur:
Open Huis! De koffie en Andere Koek staat voor je klaar, zodat we elkaar kunnen ontmoeten ik je vragen kan beantwoorden.
14.30 - 15.45 uur:
De herfst op je bord! Een workshop met inspiratie: welk voeding heb jij dit seizoen nodig?

Stuur me even een een mailtje als je aansluit bij een van de (gratis!) workshops: datisanderekoek@outlook.com
Atelier KameleonWij nodigen je uit om aan te schuiven aan de werktafel in de praktijk om daar een herinneringsdoosje te vouwen. Maak kennis met het creatief werken en ervaar wat dat voor je kan betekenen. Hanneke van Helvoort en Jill van den Akker zullen je hierbij begeleiden. Deelname is gratis en voor iedereen geschikt.
Beleef IdeeBeleef de BuddyBike - bij een afspraak een gratis kennismaking met het begeleid fietsen op de BuddyBike vanuit huis
Betere BalansTijdens de Open Dag: 15 % korting bij boekingen van een sessie of pakket en een heerlijke attentie.
Voor een sessie op de actiedag graag aanmelden, zodat ik u de aandacht kan geven die u verdient.
Bewust & Krachtig• Korte introductie over Lichaamsgerichte therapie o.b.v. Past Reality Integration (PRI)
o Van 11 tot 11.30 uur (gratis)
o Van 15 tot 15.30 uur
• ‘Stoel-Pulsing’: Met lichte bewegingen breng ik je hele lichaam vanuit je knieën in stroming.
o Voor ontspanning, rust en meer in contact met je lichaam.
o Duur 15 minuten (gratis).
o Vooraf reserveren: info@yvonne-inverbinding.nl of 06-41129543
Bewust GezonderElke bezoeker ontvangt een creatieve attentie
Blij met UElke bezoeker ontvangt een kortingsvoucher van 25% op elk afgenomen uur van BlijmetU (indien afgenomen binnen 1 week na bezoek), tevens een lekkere amuse
DanssaDans mee met Danssa. Workshop dansproeverij voor alle leeftijden. In de dansproeverij maak je kennis met verschillende dansen.
13.00 uur Dansproeverij
14.00 uur Dansproeverij
15.00 uur Dansproeverij
Deze workshop is bedoeld voor alle leeftijden, d.w.z. dat je alleen kunt komen, maar ook samen, zoals ouder-kind of grootouder-kleinkind of samen met vrienden of familie.
Aanmelden kan via info@danssa.nl. Vermeld deelnemersnaam, leeftijdscategorie (kind, tiener, volwassene of 50-plusser) en welke workshoptijd. Kosten € 2,50 p.p. per workshop.
De Ruimte voor YogaIeder uur zijn er korte yogaworkshops (ca. 15 min.) voor kinderen en volwassenen. Ook kun je kennismaken met de training 'Je yogamat als personal coach'
Food is FuelDemonstratie plantaardige melksoorten zonder onnodige toevoegingen maken met de chufamix. De Aanbieding chufamix voor € 45,- i.p.v. € 49,95
Hartenvolger & HartenliefsIedere bezoeker krijgt een gratis postkaart met inspirerende spreuk en een kortingscode van 10% op Hartenliefs sieraden.
Op inschrijving: Door een korte bewustwordingsmethode kun je duidelijkheid krijgen over je Hartsverlangen en de weg ernaartoe d.m.v. systemisch opstellingenwerk. (afhankelijk van het aantal aanmeldingen individueel of in een kleine groep)
Heelvijnnog niet bekend
Helden & HeldinnenTijdens deze dag zal ik doorlopend karakter en gedrag analyseren via voorbeelden van foto's. Dit gebeurt door de stand en de vorm van tenen te bestuderen. Kom en maak kans op een gratis persoonlijke analyse. www.helden-heldinnen.nl
Dagaanbieding: boeking van een workshop met meer dan 5 deelnemers = 1 persoon gratis
Huid & MeerIedereen die op deze dag in de salon komt kijken kan een kort stukje van de chou massage ervaren. Dit is een hoofdhuid/oor massage. Een korte impressie van deze heerlijk ontspannen massage.
Tevens krijgt iedereen die langs komt een proefsetje van Bashya producten mee.
En er worden twee kennismakingsbehandelingen verloot.
Human Touch massagepraktijkU krijgt een kennismakingskorting van 50% wanneer u naar mijn massagepraktijk op de open dag in Maliskamp komt en direct een behandeling boekt. Natuurlijk staat de koffie en thee voor u klaar en informeer ik u naar de mogelijkheden.
HypnokrachtBij boeking op diezelfde dag: € 20,- korting per persoon op een enkele sessie of een pakket
Inner WavesKorte introductie-/kennismakingsbehandeling Holistic Pulsing aanbieding voor € 10,-
Graag vooraf bellen of mailen om een tijd hiervoor in te plannen, zodat ik tijdens een behandeling mijn volledige aandacht hierbij kan houden.
U bent van harte welkom.
JIJ & GezondheidGratis dieet/ allergie-meting of ontspannende handmassage met essentiële olie
Kinisi.nlGratis minisessie OutdoorLifecoaching van 15 minuten.
Formuleer jouw hulpvraag vooraf, zodat ik je op 28 oktober kort kan laten kennismaken met coaching in de natuur!
Krachtig en PuurGratis 20 minuten Op-Weg-Gesprek, waarin je de eerste stap zet naar jouw plekje in de maatschappij.
Het gesprek vindt plaats op afspraak, via Skype of telefonisch.
LEEF!Je bent welkom om kennis met mij te maken, vragen te stellen en de praktijk te zien. Omdat ik het leuk vind als je langskomt, heb ik een waardevol cadeautje voor je dat je mee naar huis krijgt. Maar dat is nog even een verrassing!
Leefstijlcoach JetLVA = Leefstijl en VitaliteitsAnalyse voor € 75,-
(invullen vragenlijst, meting van spier- vetmassa, en visceraal vet, een persoonlijke sessie van 90 minuten, inclusief analyse en advies)
Leonie Verhulst - Praktijk rondom reflexologie, zwangerschap en geboorteTijdens de gezonde route ontvangt iedere bezoeker een tegoedbon t.w.v. € 10,- korting op een ontspannen voetreflex massage
Iedere bezoeker ontvangt een goodie bag
Verder kun je onder het genot van een kop heerlijke kruidenthee met gezonde snack al je vragen aan mij stellen en een kijkje nemen in mijn praktijk
LijfspraakJe krijgt en mooie dopper cadeau
Lisette Kookt!Iedere bezoeker ontvangt bij een eerste bestelling een maaltijd gratis.
De kinderen mogen deze dag een pannenkoek versieren.
LiVage Haarwerken Brabant OostMet de cadeaubon (bij mij verkrijgbaar tijdens de Gezonde Route Rosmalen) krijgt u bij aankoop van een haarwerk een verzorgingsset cadeau.
Martine Swager - Coaching met hart voor jongensGratis mini-workshop 'Hoera, een jongen!?'. Over waarom jongens zo (leuk) zijn als ze zijn.
Van 11.30 uur tot 12.00 uur en van 14.30 tot 15.00 uur.
Iedereen die tijdens de Gezonde Route Rosmalen aanmeldt ontvangt 20 % korting op een ontdekgesprek.
Mindful Run & Wandelcoaching (Elifslife)Gratis kennismakingsclinic Mindful Run/Mindful Walk op strandje Groote Wielen € 15,-. (max. 8 pers. per clinic) Inschrijven met vermelding van tijdstip: mindfulrunrosmalen@gmail.com.
Nira MassagetherapieJe bent erg welkom in mijn praktijk om kennis te maken met mij en met de praktijkruimte. Dan is er ook gelegenheid om vragen te stellen en kan ik je uitleg geven over mijn werkwijze. Wil je ervaren of de therapie iets voor je is, dan bied ik je een korte sessie gratis aan op een later tijdstip.
OverhuiZenIedere bezoeker ontvangt een waardebon van € 150,-, te gebruiken bij een complete zorgverhuizing
Parksport RosmalenInformatie, uitleg wat ik doe, wie ik ben en waar ik voor sta.
Eventueel informatie over sport/voedingsgerelateerde
Paulien Heleen VoetreflexzonetherapieMeld je je tijdens, of in de week na (week 44), de Gezonde Route aan voor een voetreflexbehandeling? Dan mag je iemand uit jouw netwerk bij mij langs sturen (tussen 1 november en 15 december 2018) voor een gratis ontspannende voetreflexmassage van drie kwartier
Praktijk Miranda GeenenKortingsbon voor iedere bezoeker, waardoor u voor een volgende behandeling € 30,- betaalt in plaats van € 50,-
Sociale VerbeeldingskrachtEen korte creatieve ervaring en een creatieve attentie
Strong Health / Fit by Food & SupplementsGratis voedingsintolerantie test
Studio MarianneEen gratis huiddiagnose met aansluitend een persoonlijk gemengd Aromatherapie proefsetje gezichtsverzorging, aangevuld met fruit- en groentecapsules van Juice Plus+ voor de inwendige ondersteuning
Syls's ClarityWelkom in mijn praktijk: om kennis te maken, en vragen te stellen.
11.30 uur-12.30: Informatie over jouw voeten
13.30-14.30: Magnetiseren, het laten stromen van jouw energie.
15.00-16.00: Grondingsoefening en beschermen.
Aanmelden via info@sylsclarity.nl. Prijs per onderdeel € 7,50
TD CoachingKom kennismaken met 'het imagespel'. Elk heel uur zullen we een klein stukje laten zien hoe 'het imagospel' werkt en krijg je tips over een vraag die je hebt. Ook ligt er een attentie klaar voor elke bezoeker ( zo lang de voorraad strekt).
UP de groeipraktijkGratis Workshop ouder-kind (12-20) relatie om 11 uur en 14 uur.
Hoe denkt het puberbrein. Waar loop je als ouder tegenaan. Wat kun je als ouder inzetten om in contact te blijven en zelfs dit contact te verdiepen.
Van Bakel Verwerk-Je-Relatie coachOm 12.00 en 15.00 uur is er een gratis workshop 'Hoe laat ik snel mijn ongewenste emoties los en hoe kan ik ontstressen?'
Voucher kennismakingssessie 'Emoties Verwerken' van € 135,- voor € 67,-. Gegarandeerd een goed resultaat.
Tussen de workshops door is er natuurlijk gelegenheid voor het stellen van vragen.
Van Elk HypnotherapieVrije inloop, waarbij ik informatie geef over Hypno-psychotherapie. De informatie wordt afgewisseld met het geven van korte demonstraties, waarbij ik geïnteresseerden kennis laat maken met hypnotherapeutische interventies.
Van Pelt Praktijk voor Mensontwikkeling3 x een gratis Relatie APK: een gesprek van 1 uur voor partners
Vanessa van LokvenElke bezoeker ontvangt een kortingsvoucher van 40%
VerbeelderijEen korte creatieve ervaring en een creatieve attentie
Voetreflex RosmalenReserveer je vandaag:
- 1 behandeling dan betaal je geen € 52,50 maar € 49,50 en je krijgt een flesje olie (20 ml) cadeau
- 2 behandelingen dan betaal je vandaag maar € 45,- per behandeling en je krijgt een flesje olie (30 ml) cadeau.
Voor iedereen die vandaag komt staat een cadeautje klaar (op=op)
Voetreflexpraktijk Wen-QiGratis kennismakingsmassage met voetreflex (10-15 minuten).
Iedere bezoeker ontvangt een goodie bag en een kortingsbon voor een voetreflexmassage.
Verder kun je op deze dag al je vragen aan mij stellen en de sfeer komen proeven in mijn praktijk.
Voetreflextherapie RosmalenErvaar met korting de Atlasmassage (nek-/schoudermassage, duur 15 minuten) voor € 5,- i.p.v. € 15,- (vooraf reserveren!)
Maak je een afspraak voor een voetreflexbehandeling, dan krijg je er een Atlasmassage (nek-/schoudermassage) ter waarde van € 15,- gratis bij!
Kom kennismaken, ervaren, rondkijken en sfeerproeven onder het genot van een kopje koffie of thee.
Elke bezoeker ontvangt een ambachtelijk verwencadeautje!
Yoga-School RosmalenWanneer jij je op 28 oktober aanmeldt voor een kennismakingsles, waar aansluitend een inschrijving voor de wekelijkse lessen op volgt, krijg je de kennismakingsles cadeau. Op deze dag zelf kun je de sfeer van de praktijk ervaren, en horen hoe alles in z'n werk gaat, en wanneer de gelegenheid zich aandient een yogales volgen.
Zen Spirit Rosmalen & Haptonomie De BasisJe bent welkom om kennis met mij te maken, de praktijkruimte en de Zendo/stilteruimte te ervaren. Er is mogelijkheid om vragen te stellen over: Zenmeditatie, Haptonomische begeleiding, Shantala babymassage en Voetmassage.
Tevens kun je kennismaken met Zenmeditatie, er zijn proeflessen om 11-13-15 uur, 3 x 1/2 uur.

Reacties zijn gesloten.