Activiteiten deelnemers

Tijdens de Gezonde Route Rosmalen bieden alle deelnemende ondernemers een speciale actie of activiteit aan. Dat kan zijn: een (gratis) workshop, een korte kennismakingsbehandeling, een speciale actie of bijvoorbeeld een korting die alleen op die dag geldig is. Voor sommige activiteiten kan een kleine vergoeding worden gevraagd.

Hieronder vind je nog een overzicht van deze acties en activiteiten van editie 2018, per deelnemer vermeld.  Zodra de gegevens bekend zijn, worden de acties en activiteiten van 2019 vermeld.

BEDRIJFACTIVITEIT, ACTIE OF KORTING
AmorietVoel je welkom om kennis te maken, de sfeer van mijn praktijk te proeven en je vragen te stellen. Koffie en thee staat klaar. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!
Atelier KameleonMiniworkshop: Kennismaking met Brain Blocks, deelname gratis.
Kinderactiviteit: Maak een kleurrijke kameleon. Deelname gratis.
BeukersOntwikkelingTussen 11:00 en 13:30 kan je binnenlopen om kennis te maken met mij en mijn prachtige praktijkruimte.
Van 14:00 tot 16:00 uur: gratis workshop “Jezelf ontwikkelen met SoulCollage” (max. 5 plaatsen).
Graag aanmelden via mijn website.
Bewuster GezonderLET OP: neemt niet meer deel aan de Open Dag!!
Bonte BedrijfspsychologieGedurende de dag is er uitleg over ACT en stress. Vul de test in en kijk hoe jij scoort op psychologische flexibiliteit. Voucher voor 50% korting voor een 1e gesprek.
byTaske voetreflextherapieSpeciaal voor gezonde route Rosmalen; Ik kan je kennis laten maken met fonoforese, ervaar wat verschillende frequenties van trillingen met je kunnen doen. Wanneer u op deze dag een behandeltraject (6 behandelingen) boekt, reken ik de intake voor half geld. Ik zorg voor een ontspannend, ondersteunend presentje.
Coach4teens&kids- Speciaal voor Gezonde Route Rosmalen 2019: - Voor kinderen vanaf 10 jaar: ontdek je eigen leerstijl(en) aan de hand van een leerstijlentest en ontvang bijpassende adviezen  
- Een leuke attentie voor alle bezoekers
De AardvrouwVan harte welkom in het kruidenatelier van De Aardvrouw. Er is gelegenheid om vragen te stellen over kruiden en natuurvoeding, maak kennis met onze workshops en stel gratis je eigen kruidenthee samen.
door! na kankerDe eerste twee personen die zich aanmelden krijgen 15 % korting op onze themabijeenkomsten.
Als activiteit bieden wij het maken van een 'door'-leven'-doosje of een 'door'-leef-moodboard
Fem FitaleEen korte workshop ' Hé Powervrouw, hoe zorg je nu voor jou?!' In deze gratis workshop krijg je tips en inzichten hoe je beter in balans blijft door goed voor jezelf te zorgen. Je bent welkom om 11.00 uur, 12.30 uur en om 14.00 uur.
Tijdens de workshops is er geen inloop mogelijk.
Gestaltpraktijk Eigen WijzeTijdens 2 minuten echt contact en ervaar wat er in jou leeft. Kom en ontdek jezelf.
HypnokrachtBoek je een sessie op deze open dag, dan ontvang je op je afspraak een kleurrijk cadeautje.
JBZHealth Check Box
JIJ & GezondheidVan 13:30-14:30 uur workshop essentiële oliën: "Het Natuurlijke Medicijnkastje”.
Voor en na de workshop is een gratis dieet/ allergie-meting mogelijk.
Geïnteresseerden krijgen 25% korting op de eerste SensiTherapie behandeling.
Kinderpraktijk AmareWees welkom om met mij kennis te maken en vragen te stellen.
11.30u en 14.00u: mini-workshop ‘Gedrag en geboortepatronen’.
13.30u en 15.30u: korte workshop babymassage.
Voor iedereen ligt een kortingsvoucher van 10% klaar.
LijfspraakMaak kennis met een gecombineerde behandeling van oor acupunctuur en een ontspannende voetreflexmassage. Je kunt je aanmelden via mijn e-mail. Dan laat ik je weten hoe laat de afspraak is. Tot ziens.
Lisette Kookt!Iedere bezoeker ontvangt bij een eerste bestelling één maaltijd gratis. De kinderen mogen deze dag een pannenkoek versieren, voor de volwassene staat ook wat lekkers klaar.
Martine Swager - Coaching met hart voor jongensEén gesprek levert vaak al zoveel op! Daarom verloot ik één coachgesprek voor ouders tijdens de Gezonde Route. Meedoen? Geef op 3 november je naam door!
Van 14.00 tot 14.30 uur geef ik gratis de mini-workshop ‘Hoera, een jongen!?’
Massagepraktijk LEEF!Van 11.00-15.00 uur kun je alleen op afspraak terecht voor een 1-op-1-gesprek waarbij je ook de gelegenheid hebt een korte (stoel)massage te ontvangen om te ervaren wat aanraken met aandacht voor je kan betekenen.
Reserveren via: www.leefmetcompassie.nl/gezonderoute Agenda vol? Geen probleem! Van15.00 tot 16.00 uur is er vrije inloop en kun je zonder afspraak langskomen om een kijkje te nemen en je vragen te stellen.
OverhuiZenIedere bezoeker ontvangt een waardebon van € 150,00 te gebruiken bij een complete zorgverhuizing.
Paulien Heleen VoetreflexzonetherapieMeld je je tijdens, of in de week na (week 45), de Gezonde Route aan voor een voetreflexbehandeling, dan mag je iemand uit jouw netwerk bij mij langssturen voor een gratis ontspannende voetreflexmassage van drie kwartier.
Praktijk 'Bewust, Licht & Krachtig'Intro over de weg naar meer Vertrouwen in jezelf en meer rust, lichtheid en kracht. Van 11.30 tot 12 uur en van 15.30 tot 16 uur.
Ervaren van StoelPulsing …. vaak verrassend en diep ontspannend! Duur 15 minuten (gratis). Vooraf reserveren
Praktijk Miranda GeenenEen korte kennismakingsbehandeling tijdens de open dag en een kortingsbon van €25 op een behandeling naar keuze: Shiatsu, Japanse acupunctuur, ontspannings-, baby- of zwangerschapsmassage (speciale prenatale massagetafel aanwezig).
Praktijk voor Acupunctuur Grietje DekensOp de open dag op 3 november zal ik uitleg geven over acupunctuur en mensen kunnen vragen stellen over hun gezondheid. Tevens mogen mensen ervaren wat het is en hoe het voelt om geprikt te worden.
Studio Marianne LangenbergEen gratis huiddiagnose met aansluitend een persoonlijk gemengd aromatherapie proefsetje gezichtsverzorging.
UP de groeipraktijkTijdens de Gezonde Route organiseert UP drie gratis mini-workshops:
11.30 uur Power UP   Interactieve workshop, hoe is je energiebalans binnen het gezin?
13.00 uur Pubertalk Informatieve workshop, de fascinerende fase van de puberteit.
14.30 uur UP waards Interactieve workshop, welke waarden spelen binnen het gezin?
Van Elk HypnotherapieVrije inloop, waarbij ik informatie geef over Hypno-psychotherapie. De informatie wordt afgewisseld met het geven van korte demonstraties, waarbij ik geïnteresseerden kennis laat maken met hypnotherapeutische interventies.
Van Pelt Praktijk voor Mensontwikkelinggratis relatie APK, kennismakingsgesprek van 1 uur
VerbeelderijEen 2 strippenkaart met korting voor de creatieve lessen..
Voetreflextherapie RosmalenAlleen vandaag: kennismakingsbehandeling voetreflex € 10,- ipv € 15,- (15 min., reserveren noodzakelijk); Iedere bezoeker ontvangt een bon die recht geeft op korting op een voetreflexbehandeling én een leuke attentie
Yoga-School RosmalenWanneer je tijdens de open-dag ervaart dat yoga misschien iets voor je kan betekenen, nodig ik je graag uit om een kennismakingsles te volgen.
Zen Spirit Rosmalen & Haptonomie De BasisUitleg en kennismaking met Zenmeditatie, proefles om 11- 13- 15 uur 3x ½ uur.
ZIEcoachingIedere bezoeker ontvangt op 3 november een inspirerende attentie ♡

Reacties zijn gesloten.